Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen

Historielaget forsøker å ha en eller annen form for servering på alle sine arrangementer. Det synes vi er en hyggelig og fin tradisjon som vi skal forsøke å fortsette med.

 Mat- og serveringskomiteen har hatt noen utfordringer i 2016 fordi den har vært uten leder. Det betyr ikke at medlemmene ikke vil hjelpe til med mat og servering. For det gjør de fortsatt, men administreringen har måttet blitt utført av historielagets leder og nestleder i fellesskap. Det er ingen ideell løsning, men har på en måte fungert. Komiteens fremste støttespillere i året som gikk har vært Inger-Lise og Arne Signebøen, Ingebjørg Lindahl og Jarle Heed. De tunge løftene for komiteen har vært Sensommerstevne, Julemøte og Boklanseringsmøte. Vi tyder tilbakemeldingene vi har fått dithen at alt har fungert tilfredsstillende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *