Historielaget i digitale kanaler i 2022

Historielaget presenterer sitt liv og virke på egne nettsider og i sosiale medier.

Nettredaksjonen ble i 2022 utvidet med to medlemmer og består nå av Jarle Heed, Svein Norheim, Jens Bakke og Anders Samuelsen (Nettredaktør).

På www.idd.no publiserer historielaget fortløpende nyhetsartikler om lagets mange aktiviteter. Lagets grupper presenteres med fyldig informasjon, og nettsidene er et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Nettsidene har den siste slitt med noen tekniske utfordringer som har gjort at enkelte funksjoner ikke har vært tilgjengelig. Ved sist årsskifte ble nettsidene flyttet over på en ny plattform basert på WordPress. Nettsidene er dermed rustet for mer moderne og sikrere publiseringsløsninger. Det gjenstår fortsatt noe arbeid med å konvertere over innhold fra den gamle løsningen, men dette arbeidet pågår og vil ferdigstilles etter hvert.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår 1740. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum og medlemmer. Her legger vi ut aktuell informasjon. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre egne nettsider. Mange finner hjemmesida www.idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2023. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon. Har du noe å bidra med må du gjerne ta kontakt!

Anders Samuelsen; Nettredaktør – idd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *