Bibliotekskomiteen – årsrapport 2022

Komiteen består av: Jens Bakke (leder), Rolf Arild Engebretsen, Steinar Løberg, Tore Collett-Moen, Hege Vold Jensen. Jarle Heed, Hans Kr. Mjølnerød, Arnfred Antonsen Astrid S. Lie, Eivind Nygaard. Svein Norheim tiltrer komiteen.

Det har ikke vært møter i gruppa under 2022. Høsten 2021 innkalte leder til et møte for å få i gang arbeidet i gruppa. Det ble nedfelt noe prinsipper som skulle være rettledende for hva slags publikasjoner som skulle tas inn i biblioteksamlingen.

Geografisk:

• Idd
• Halden og Berg
• Aremark og marker

• Østfold
• Dalsland
• Tanum
• Bohuslän

Tematisk:

• Krigshistorie
• Stenindustri
• Tekstilhistorie (kvinnehistorie)
• Barnekultur
• Jernbane
• Kommunikasjoner
• Bondekultur
• Arbeiderkultur/historie
• Industrihistorie
• Grensehistorie/grensekultur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *