Ida 2022 kommer i salg 1. november

Ida 2022 er ferdig fra trykkeriet og kan kjøpes fra og med tirsdag 1. november 2022. Den ligger til salgs i butikkene på Risum, hos byens to bokhandlere, i fotobutikken på Torvet og hos Erlandsen. Prisen er også i år 250,- kr.

I årets bok kan du lese intervjuer med disse personene: Torhild Bakke Johnsen, Erna Moen og Bjørn Hafsrød. Tex Strandberg bidrar med en morsom historie fra Ystehede. En norsk-amerikaner fra Oregon forteller om sine oldeforeldre som utvandret fra Idd på slutten av 1800-tallet. Mette Berger skildrer sin løpskarriere, og Sverre Stang skriver om sine tre slektninger som alle bar det spesielle navnet Ragna Abigael.

Videre får vi høre om Idds første skolekjøkkenlærerinne og Idd Bridgeklubbs historie. Vi trykker mønsteret til Iddevotten og forsker i hvem som kan ha strikket den eldste bevarte Iddevott. Den nye eieren av Hafsrød gård skriver om historien til en av Østfolds største skogeiendommer. Vi gjengir ca. 140 år gamle skolestiler skrevet av Hans Holm, født 1869, og John Solberg har forsket på hva slags og hvor mye for ei ku fikk å spise i gamle dager. Til slutt har vi en artikkel om Hitlers byggeprosjekter i Berlin og all  ferdighogd stein som etter nesten 80 år fortsatt ligger igjen på Idd og andre steder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *