Historielaget i digitale kanaler i 2018

Historielaget presenterer sitt liv og virke på egne nettsider og i sosiale medier.

 På idd.no publiserer historielaget forløpende nyhetsartikler om lagets mange aktiviteter. Lagets mange grupper presenteres med fyldig informasjon og nettsidene er et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2018 viser at sidene er bra besøkt. Totalt har vi hatt 12 372 besøk med 79 987 sidevisninger – sistnevnte en økning på 47 % fra 2017. (de som kommer innom våre sider besøker flere sider) Som tidligere er fotogalleriet og wikIdd best besøkt. De 51 nyhetsartiklene som ble produsert i løpet av 2018 er også bra besøkt. Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår 1218. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum og medlemmer. Her legger vi ut aktuell informasjon. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre egne nettsider. Mange finner idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2019. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon.

Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke og Anders Samuelsen Har du noe å bidra med må du gjerne ta kontakt!

20. januar 2019
Anders Samuelsen Nettredaktør – idd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *