Stem på Årets ildsjel!

Halden Arbeiderblad skal kåre “Årets ildsjel”og historielagets Arne Omholt er en av finalistene.

Årets ildsjel skal deles ut på Haldengallaen 12. januar og går til en person i Halden som gjør en uegenyttig innsats for felleskapet. Utmerkelsen er på 25 000 kroner og tilfaller laget/organisasjonen ildsjelen brenner for.

Arne Omholt er en av kandidatene for sitt arbeid med monolittprosjektet ved Iddefjorden. Som prosjektleder har han ledet mange dugnadstimer for å virkeliggjøre dette monumnetet over stenindustrien ved Iddefjorden. Totalt er det lagt ned omkring 3000 dugnadstimer. Det var Idd og Enningdalen Historielag som “tente” på ordfører Thor Edquist sin ide om mnonolittmonument og Arne Omholt kom da inn som prosjektleder.

Les mer om Arne Omholt og prosjektet her (HA, krever innlogging)

For å stemme på Arne Omholt sender du en SMS med teksten HARILDSJEL 3 til 2005. Tjenesten koster 3 kr pr. SMS

Du kan stemme frem til 31. desember.

Mer om avstemningen og info om de andre kandidatene kan du se her (HA, krever innlogging)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *