Ida 2018 lansert på Gamle Prestebakke

Forfattere og bidragsytere til årets utgave av Ida – kulturbygd i grenseland var samlet på Gamle Prestebakke for å markere boklanseringen, den 18. i rekken.

Lanseringen av Idd og Enningdalen Historielags årbok Ida – kulturbygd i grenseland 2018

Dette fant sted lørdag 10. november 2018, og alle stilte innledningsvis til fotografering foran hovedinngangen med hvert sitt eksemplar av Ida. Den inneholder 18. artikler skrevet av 15 personer som har fortalt om interessante hendelser og personer med tilknytning til tidligere Idd kommune.

Leder for Idd og Enningdalen Historielag, Kari Stumberg Omholt, ønsket alle velkommen til bords.

Idas redaktør, Tor Hafsrød, presenterte årets forfattere og andre bidragsytere. Alle ble takket for flott innsats. John Solberg understreket den betydningen Ida-utgivelsen har kulturelt for bygda og økonomisk for historielaget. Han viste også til innlegget i boka med oversikt over årets sponsorer.

Ertesuppe med rundstykker ble så servert supplert med drikke som must og eplesider.

Magne Rannestad og Ivar Bjørndal holdt vært sitt innlegg med utgangspunkt i sine 2018-artikkelbidrag «Det svenske angrepet i 1718» og «Stumberg – tradisjonsrik gård i fortid og nåtid. Del 2». Så fulgte kaffe og kringle før historielagets leder takket alle for frammøte og hyggelig sammenkomst.

Bidragsytere til årets IDA. Foto: Ulf Vidar Larsen
Magne Ranestad, Foto: John Ljøner Andersen
Ivar Bjørndal. Foto: John Ljøner Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *