Filmkveld med Tex Strandberg

Torsdag 15. mars kl. 19.00 inviterer historielaget til filmkveld på Gamle Prestebakke. Tex Strandberg viser filmer han selv har tatt opp ved fredsjubileet i 1995 og ved bygging av ny bybru i 1999-2000. I tillegg har han med et par gamle “overraskelsesfilmer”.

Tex Strandberg har i mange år hatt film som hobby, og han har filmet ved utallige lokale begivenheter. Filmen fra fredsjubileet i 1995 er bl.a. tatt opp i Rävmarken på svensk side av grensen, der Mil.Org. hadde en hytte under andre verdenskrig. Ved femtiårsjubileet var mange av de gamle veteranene samlet, og Tex fulgte dem med kamera. Han filmet også i Halden og ved mottakelsen i Kommandantboligen på Fredriksten.

Tex viser også en film fra byggingen av den nye bybrua (gangbrua) i 1999. Brua ble åpnet ved nyttårsslaget på overgangen 1999-2000. 

I tillegg har Tex også lovet å ta med seg noen riktig gamle godbiter som overraskelse. I alt blir det en drøy times filmvisning, pluss fortelling av historier – samt mat:

Det serveres pølse og brus, kaffe og lefser. Pris for inngang og mat er 50 kr. Åpent for alle!

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *