idd.no i 2017

Historielagets nettsider har gjennom året vært aktivt brukt for å presentere lagets liv og virke.

Her publiseres nyhetsartikler om lagets aktiviteter. Lagets mange grupper presenteres med fyldig informasjon. Nettsidene er i tillegg et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2017 viser at sidene er bra besøkt. Totalt har vi hatt 12 123 besøk med 41 816 sidevisninger. Antall besøk er stabilt, mens antall sidevisninger faller noe. Som tidligere toppes statistikken av vårt lokalhistoriske leksikon «wikIDD», fotogalleri og slektshistoriske søk. De 56 nyhetsartiklene som ble produsert i løpet av 2017 er også bra besøkt. Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere «følgere» og antallet var ved nyttår 1097. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum. Her legger vi ut aktuell informasjon, etterlysninger, bilder o.l. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre nettsider. Dette vil også være fokus i 2018.

Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke og Anders Samuelsen. Du må gjerne bidra med historier, bilder, artikler o.l. Ta kontakt!

8. januar 2018
Anders Samuelsen
Nettredaktør – idd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *