Årsberetning for årboka 2017

Ida – Kulturbygd i grenseland 2017 ble trykket i 1000 eksemplarer og i farger.

Den kom i salg til vanlig tid midt i november. Denne utgaven inneholder 28 artikler, og 28 skribenter har bidratt. Prisen er den samme som før, 250,- kroner.

I redaksjonskomiteen satt dette året Anne-Brit Bjørk (skribent og korrekturleser), Tor Hafsrød (redaktør), Ulf Vidar Larsen (foto), Kari Stumberg Omholt (skribent og korrekturleser), John Solberg (skribent og koordinator for redaksjonskomiteen) og Ingrid Solheim (skribent og korrekturleser). Bjørn H. Jensen har også denne gangen hatt ansvaret for utforming og produksjon.

Forfattere og andre bidragsytere ble som vanlig invitert til ertesuppefest på Gamle Prestebakke i forbindelse med lanseringen. Hele redaksjonskomiteen var til stede og bidrog på forskjellige måter. Thorkil H. Lindskog og Steinar Wennevold fortalte om sine bidrag til boka.

Salget av årboka har som vanlig gått bra. Dermed gir den også i år et godt tilskudd til lagets økonomi og bidrar samtidig til at Idds historie både blir formidlet og bevart for ettertiden. Tor Hafsrød Redaktør

Tor Hafsrød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *