Arkivkomiteen i Idd og Enningdalen Historielag – 2016

Arkivkomiteen har som formål å samle og sikre arkivverdig materiale for Idd og Enningdalen Historielag.

Arkivet består av et fysisk papirarkiv i 2. Etg på Gamle Prestebakke og et digitalt arkiv. Medlemmer har i 2016 vært Jens Bakke, John Ljøner Andersen, Jarle Heed (leder papirarkiv) og Anders Samuelsen (leder digitalt arkiv).

Det har vært avholdt ett møte i løpet av 2016. For øvrig har komiteen jobbet kontinuerlig gjennom året med arkivering av materiale.

Det digitale arkivet leveres og driftes av one.com, som også leverer vårt webhotell. Det digitale arkivets fungerer som et arbeidsredskap for personer som innehar verv i historielaget. Det skal sikre lett tilgang til aktuelle dokumenter. I tillegg skal arkivet sikre en sikker sentral lagring/backup av viktige dokumenter for historielaget.

Komiteen jobber aktivt med å samle arkivverdig materiale. Dette jobbes det videre med. Vi vil styrke vårt samarbeid med de ulike undergruppene i historielaget for også å sikre arkivverdig materiale disse måtte inneha.

Har du arkivverdig materiale med relevans til historielaget ber vi deg ta kontakt med et av komiteens medlemmer som hjelper med å sikre dette for ettertiden.

16. januar 2017
Anders Samuelsen, Arkivkomiteen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *