Årsberetning for årboka 2014

Ida – Kulturbygd i grenseland 2014 ble trykket i 1200 eksemplarer og kom i salg til vanlig tid midt i november.

Nytt av året er at den ble trykket i farger. Dette bidro til at boka ble mer tiltalende og enda mer interessant å lese. Årets utgave inneholder 20 artikler som spenner over et bredt register av emner.

I redaksjonskomiteen sitter Tor Hafsrød (redaktør), Bjørn H. Jensen (utforming og produksjon), Ulf Vidar Larsen (foto), Anne Britt Bjørk (skribent og korrekturleser), Ingrid Solheim (korrekturleser), Jens Bakke (lokalhistoriker) og John Solberg (skribent og koordinator for redaksjonskomiteen).

Forfatterne ble som vanlig invitert til ertesuppefest på Gamle Prestebakke i forbindelse med lanseringen. Noen av dem fortalte om sine bidrag til boka. Spesielt i år var hundreårsjubileet for utgivelsen av Mads Bergs skolesangbok og 1814-jubileet. Årets Ida inneholdt fem artikler om disse to temaene.

Salget av årboka har gått svært bra, og redaksjonen har mottatt mange positive tilbakemeldinger. Dermed gir den som vanlig et godt tilskudd til lagets økonomi og sikrer stadig at historien blir formidlet og bevart for ettertiden. Tor Hafsrød Redaktør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *