Endringer i kulturlandskapet

Førstkommende torsdag inviterer historielaget til møte om kulturlandskapet.

Bøensætre i Aremark fra henholdsvis 1984 og 2007. Et eksempel på at ikke alt var bedre før. Foto: Vidar Asheim / Oscar Puschmann

Møtet finner sted på Risum Ungdomsskole torsdag den 29. januar 2015 kl. 19.00.

Hovedtema for møtet er “Endringer i kulturlandskapet”. Seniorrådgiver Oscar Puschmann fra Institutt for skog og landskap på Ås holder foredrag, og viser oss før og nå bilder. “Kulturlandskapet forteller historier om de som bor og virker der. Er det åpne landskapet truet? Vokser det fram et nytt landskap som ikke lenger er knytta til noen produksjon?”

I tillegg skal Anne Sætre Jensen og Hilde Gløckner fra historielaget ha en sekvens med før og nå bilder fra Halden. Denne bildeserien er tidligere vist i et møte i Kulturminneforeningen. Vi antar at ikke alle har sett bildene og viser dem derfor også i denne sammenhengen.

Det blir kaffe og noe og bite i. Det koster 50,- kr å komme inn.

Møtet er åpent for alle – Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *