Fotokurs 3 – Fotodigitalisering

Historielaget kjører i gang et nytt fotokurs. Denne gang er det fokus på fotodigitalisering.

Idd og Enningdalen historielag skal gjennomføre Fotokurs 3 – Fotodigitalisering med dette innholdet:
Kursdeltakerne skal ta i bruk programvaren Photoshop Elements 11. Programmet vurderes som godt egnet for bruk i kulturminnneregistreringsarbeidet til bearbeiding av digitale bilder.

Bakgrunn

Historielaget har allerede gjennomført to enkeltstående fotokurs: Grunnleggende kamerateknikk og fotografering og Bildekomposisjon, kamerateknikk og lys. Kursserien avsluttes med Fotokurs 3 – Fotodigitalisering. Også denne gangen vil fotograf Anders Johansson være kurslærer. Hele kursserien er tilrettelagt for interesserte i kunnskap om fotografering til bruk i arbeid med kulturminneregistrering. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Kursramme og påmelding

Kurset med inntil 12 kursplasser vil bli avholdt i historielagets lokaler på Prestebakke med oppstart 07.10.2013 kl. 18.00. Kurset har en ramme på 4 kurskvelder á 3 timer i løpet av høsten 2013 hvor hver time er på 60 min. De øvrige datoene vil bli avklart første kurssamling. Samtlige deltakere må ha med seg egen pc for bruk under kurset. Kursavgiften er satt til 300 kr. Leder for kurset er Ulf V. Larsen.
For deltakere som ikke har programvaren Elements installert på egen pc, vil historielaget bistå med innkjøp og installering. Hver kursdeltaker må da i tillegg til kursavgiften dekke programvarekostnaden, noe som forventes å bli rundt 800 kr. Kursdeltakerne får dermed også brukertilgang til Elements 11 etter fullført kurs.

Kursdeltakere fra de to første fotokursene vil ved påmeldingen bli prioritert for kursplass på Fotokurs 3.
Har du ønske om å bli deltaker på dette fotokurset, må du vende deg til Ulf V. Larsen på telefon/mobil: 69196282/ 995 08 381 innen 31.8.2013. Ulf kan gi deg nærmere informasjon.

Husk å oppgi ved påmeldingen om du har tilgang til programvaren Elements eller ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *