Bruk og vedlikehold av idd.no

I serien med kurs kjører nå historielaget i gang et nytt kurs. Denne gang er det bruk og vedlikehold av Idd og Enningdalens hjemmeside det skal kurses i.

Bakgrunn

Kurset gir generell kunnskap, men er spesielt tilrettelagt for deltakere som må ta ansvar for og er engasjert i at historielaget har en oppdatert hjemmeside og kan følge opp kommentarer og innspill som mottas på historielagets Facebookside. Kurslærer er Anders Samuelsen som er idd.no´s nettredaktør. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Kursramme og påmelding

Kurset vil bli avholdt i historielagets lokaler på Prestebakke og vil bli gjennomført med 11 timer fordelt på 3 kursdager således: Lørdagene 12.10 og 19.10 med 4 timer pr. kursdag med kursstart 10.30. Onsdag 23.10 med 3 timer med kursstart kl. 18.30. Alle kurstimer er på 60 min. Du må ha tilgang til pc. Det kreves ikke kursavgift. Styremedlemmer og personer som har komitélederoppgaver i historielaget gis prioritet til kursplass. Ved ledige kursplasser, vil også andre få delta på kurset. Kurset er planlagt med maksimum 10 – 12 deltakere. Har du ønske om å delta på kurset med disse rammene, må du vende deg til John Ljøner Andersen på mobiltelefon 900 79 574 innen 19.august 2013 for nærmere informasjon. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *