Velkommen til Sensommerstevne

Idd og Enningdalen Historielag inviterer til Sensommerstevne på Gamle Prestebakke lørdag 8. og søndag 9. september. Vi holder åpent kl. 11 til 16.

Igjen blir det liv i alle hus, på tun og i hage! Marked med husflid, håndverk, grønnsaker og lokale produkter. Sang og musikk, bl.a. opptredener ved barn fra Prestebakke skole på lørdag og Iddeveteranene på søndag. I de gamle bakerovnene fyres det på skift, og det bakes boller og brød helga igjennom. På tunet serveres det rømmegrøt og sveler etc. Nytt av året er snekkerverksted der barn kan lage trebil.

I Svenskestua er det stor utstilling av gamle skoleplansjer. Slektsgranskerne har åpent loft. Det bys på antikviteter, gamle og nye bøker, massasje og tombola.

Annestua er blitt restaurert, og til stevnet håper vi å være ferdige med nytt tak.  Innendørs blir det husflidsutstillinger, og det gamle landhandleriet er åpent.

På bua er det utstilling av jord- og skogbruksredskap og av stenhoggerverktøy.

Foran bua setter husflidslaget opp sin reperbane, og damene fra FAC farger garn. Vi får besøk av soppklubben, linklubben, treskjærerklubben og veteranbilklubben.  

Loppemarkedet holder til i redskapshuset. Vi har allerede fått inn mange lopper, men vil gjerne ha fler! Rydd i kjeller og på loft, og ring Ragnhild Løberg (69187820), Anne Sætre Jensen (95971273), Anders Samuelsen (95828871) eller lever på Prestebakke på torsdagskveldene.

Sensommerstevnet er gratis og åpent for alle.

Velkommen til en hyggelig helg på Gamle Prestebakke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *