Kjenner du konfirmanten?

Våre slektsgranskere har fått tilsendt et konfirmasjonsbilde som de ønsker hjelp til å identifisere personene. Kan du hjelpe?

Bildet kommer fra Hugo Hansen i Moss og viser konfirmanter ved Idd kirke 14. oktober 1906. Det eneste navnet som er notert på bildet er Hedvig Sjustrøm som sitter til høyre bak presten. Presten skal i følge kirkeboken være Martin Brække.

Konfirmanter ved Idd kirke 14. oktober 1906.

Foreløpig identifisert: 4. rekke nr. 4 fra høyre: Ragnvald Edvin Karlsen.

I kirkeboken med konfirmerte denne dagen finner vi følgende liste:

Gutter: Stener Johannes Stenersen,Ivar Emil Brække, Karl Emil Hvam, Svend Sigvart Syvertsen, Sigurd Emanuel Beckman, Alf Martin Svendsen, Mareus Emanuel Halvorsen, Kristian Nilsen, Johan Oskar Hansen,Gustav Marenius Lundgren, Einar Kristoffer Lindgren, Johan Rikard Henriksen, Harald Sigurd Danilsen, Otto Thorvald Sund, Herman Olaf Andersen, Nils Jørgen Jensen, Ragvald Edvin Karlsen, Karl Hildbrand Friman, Karl Sigurd Andersen, Johan Alfred Andersen, Karl Ivar Bror, Johan Fridjolf Hægerstrøm, Gustav Adolf Sraamberg, Johan Martin Jakobsen, Birger Rud, Erik Rikard Johnsen, Johannes Johannessen, Lars Bernhard Larsen, Karl Arthur Jensen, Ernst Lundin, Johan Svendsen, Karl Albert Larsen.

Piker: Marie Bøen, Olga Kristine Aronsen, Borghild Marie Svendsen, Tora Bolette Aas, Jenny Marie Andersen, Johanne Marie Eugenie Johansen, Ragnhild Bertha Pedersen, Marie Kirstine Karlsen, Rakel Marie Johnsen, Constanse Eugenie Bryntesen, Valborg Constanse Strand, Marie Emilie Jensen, Hedvig Nikoline Sjøstrøm, Dagny Marie Andersen, Dagny Fromine Persen, Ingeborg Marie Fagerholt, Anna Marie Holt, Martha Marie Hov, Selma Eleonore Johansen, Borghild Josefine Grund, Marie Sofie Andersen, Signe Kirstine Jakobsen, Klara Antonie Karlsen, Lilly Marie Tanem, Alette Natalie Andreassen, Petra Natalie Fagerberg, Anine Marie Andersen, Hanna Mathilde Blom.

Forbehold om noen småfeil. Det ser ut til at en pike mangler på bildet.

Kjenner du noen av konfirmantene og kan plassere de på bildet? Ta kontakt med Slektsgranskerne eller kommenter under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *