Historielaget i digitale kanaler i 2020

Historielaget presenterer sitt liv og virke på egne nettsider og i sosiale medier.

Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke og Anders Samuelsen

På www.idd.no publiserer historielaget forløpende nyhetsartikler om lagets mange aktiviteter. Lagets grupper presenteres med fyldig informasjon, og nettsidene er et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2020 viser at hjemmesida er bra besøkt. Totalt har vi hatt 16 743 besøk med 82 345 sidevisninger, som er en pen økning fra året før. Som tidligere, er det fotogalleriet og wikIdd som er best besøkt. De 38 nyhetsartiklene som ble produsert i løpet av 2020 er også bra besøkt.

Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår 1446. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum og medlemmer. Her legger vi ut aktuell informasjon. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre egne nettsider. Mange finner www.idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2021. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon. Har du noe å bidra med må du gjerne ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *