Fotogruppa 2020

Fotogruppas virke i 2020

Fotogruppa har i 2020 bestått av Inger Marit Almankås, Marit Bokerød Hansen, Ingegerd Bøe Jensen, May Norderhaug, Grete Lien Stegerød, Ulf Vidar Larsen, Tom Eilert Magnussen og Jan Erik Pettersen.

Det ble avholdt 5 møter inntil aktiviteten ble terminert i mars måned på grunn av pandemien. Gruppa har i løpet av året lagt inn 26 bilder i arkivet. Det er en vekst på 1% fra 2019. Arkivet i Rushfiles omfatter nå 2690 bilder fra Idd og omegn. I albumet på nett er det færre bilder grunnet EU-direktivet GDPR, og krav til samtykke fra personer som er fotografert under definisjonen “portretter”. Avgjørelsen om sletting er tatt av ansvarlig redaktør Anders Samuelsen.

Tom Eilert Magnussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *