Historielaget i digitale kanaler i 2019

Historielaget presenterer sitt liv og virke på egne nettsider og i sosiale medier.

På idd.no publiserer historielaget forløpende nyhetsartikler om lagets mange aktiviteter. Lagets mange grupper presenteres med fyldig informasjon og nettsidene er et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2019 viser at sidene er bra besøkt. Totalt har vi hatt 13 804 besøk med 79 787 sidevisninger. Det er fotogalleriet og wikIddsom er best besøkt. De 36 nyhetsartiklene som ble produsert i løpet av 2019 er også bra besøkt. Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår1306. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum og medlemmer. Her legger vi ut aktuell informasjon. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre egne nettsider. Mange finner idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2020. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon.

Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke (jens.bakke@idd.no) og Anders Samuelsen (nettredaktor@idd.no).

Har du noe å bidra med må du gjerne ta kontakt!

12. januar 2020
Anders Samuelsen Nettredaktør – idd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *