Velkommen til Sensommerstevnet 2019

Idd og Enningdalen historielag inviterer til tradisjonelt sensommerstevnet på Gamle Prestebakke lørdag 31. august og søndag 1. september 2019. Kl 12-17 begge dager.

På tunet blir det tradisjonelt marked med håndverk, husflid o.l.

Alle hus og bygninger er åpne med utstillinger og demonstrasjoner.

I Grisehuset er stenhoggerutstillingen åpen og i Svenskestua rigges det fotoutstilling med tema: Tømmerfløting. I Annestuas 2. etg er det utstilling av gamle leker og tekstiler. I 1. etg er landhandelen åpen med salg av nybakte boller og brød. I Annestua finner du også salg av husflidsprodukter.

På jernbanestasjonen rigges det til historisk jernbane- og postmiljø samt modelljernbane. Utenfor stasjonen har gammelteknisk forening utstillinger med gamle traktorer og maskiner. I Stabburet har åpent med sin faste redskapsutstilling.

Gjennom helgen er det innslag av musikk og underholdning. Barn fra Prestebakke fremfører tradisjonelle sangleker lørdag kl. 13. På lørdag spiller også «Pytt i panne» og på søndag spiller «Magre skrotter»

På søndag kan du forhåndstemme til årets kommune- og fylkestingsvalg. På Prestebakke stasjon rigger valgstyret til valglokale mellom kl. 12 og 15. Ta med valgkort!

På tunet serveres det rømmegrøt, vafler, sveler, kaffe, pølser og brus til hyggelige priser.

Låven er igjen fyllt med lopper – spesiellt mye bra bøker, kunst, kjøkken-krims/krams og julepynt – Det går rykter om mulig posesalg på søndag ettermiddag. Her kan du gjør et kupp!

Stevnet er åpent fra kl. 12-17 begge dager. Gamle Prestebakke finner du ved Rv 101 mellom Kornsjø og Halden, ca. 18 km sør for Halden.

Gratis adgang. Åpent for alle. Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *