Pilegrimsvandring i Enningdalen

Søndag 2. juni inviterer historielagets turgruppe i samarbeid med Enningdalen menighet til en pilegrimsvandring som bl.a. vil passere Grøvet, Bakkeødegården og Signebøen. Møt fram ved Søndre Enningdalen kirke kl. 10.00.

Pilegrimsvandringen starter ved Søndre Enningdalen kirke kl. 10. Vi skal gå en relativt kort runde – først opp den gamle riksvegen syd for kirken, forbi Grøvet, Bakkeødegården, Signebøen og tilbake til kirken. Undervegs blir det noen stans hvor vi skal fokusere litt på pilgrimsvandringer generelt, på litt lokal kirkehistorie, litt lokal gårdshistorie, samt sanginnslag.

Det blir en enkel servering til pilgrimene når vi kommer tilbake til kirken, og deretter avsluttes det hele med en gudstjeneste inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *