Høstprogram 2018

Idd og Enningdalen Historielag har gleden av å invitere til følgende høstprogram for 2018.

Torsdag 9. august kl 1830

Tur til Sandbekk mølle i Degernes. Oppmøte på parkeringsplassen ved Halden videregående skole, Risum (Husmorskolen) kl 1830. Kjøring i private biler. Det oppfordres til samkjøring. På Sandbekk mølle får vi omvisning av medlemmer fra Rakkestad Historielag. Det har vært mølle på stedet siden 1650. Dagens mølle er fra 1904, er nyrestaurert og har overfallshjul. Ta gjerne med mat og kaffe.

Lørdag 1. og søndag 2. september kl 1200 – 1700

Sensommerstevne på Gamle Prestebakke i tradisjonelle former med loppemarked, salgsboder, veterantraktorer, brannbiler, åpen stasjon, underholdning og selvsagt kaffe med noe å bite i.

Søndag 9. september kl 1300

Monolittens dag i Monolittbruddet på Hov. Denne dagen er det 92 år siden steinen ble skipet ut fra brygga på Hov. Dette vil vi markere med et lite arrangement på stedet. Det er begrensede parkeringsmuligheter og vi oppfordrer sterkt til samkjøring til parkeringsplassen ved enden av Hovsveien. Det er ca 15 min å gå fra parkeringsplassen til Monolittbruddet.

Torsdag 11. oktober kl 1900

Medlemsmøte på Orød gård. Anne Håbu og Tor Øvrebø inviterer til omvisning i det flotte nyrestaurerte huset. Dette vil du ikke gå glipp av.

Torsdag 15. november kl 1900

Medlemsmøte på Gamle Prestebakke. Tema for dagen er husmannsvesenet og husmannsplasser i Idd og Enningdalen.

Fredag 7. desember kl 1800

Vi inviterer til julegilde på Gamle Prestebakke med god mat, kaffe, underholdning og nisse. Det kommer egen invitasjon til dette senere.

Vi håper du har lyst og anledning til å være med på noen av disse aktivitetene.

Vennlig hilsen
Kari Stumberg Omholt
Leder
Idd og Enningdalen Historielag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *