På loffen

Nå har du mulighet til å få et flott innblikk i landstrykere og vagabonder langs de norske landeveier.

Loffere på vandring. Foto: Wikipedia

For ikke så lenge siden var loffere og landstrykere et hverdagslig innslag på norske veier. Loffertrekkene gikk på kryss og tvers over hele landet, også her hos oss. Nå er disse landeveiens riddere forsvunnet uten å ha satt så mange spor etter seg. Thor Gotaas forteller historien om vagabonden langs våre veier. Hvor kom de fra, hvilke drømmer de hadde, og hvordan det gikk med dem.

Gotaas har holdt foredrag hos oss tidligere med stor suksess. Kjenn din besøkelsestid og kom og opplev en kunnskapsrik og svært god foredragsholder på Idd Bygdehus torsdag 1. februar kl. 19. Inngang kr. 100,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *