Idd.no i året som gikk (2016)

Gjennom nettsidene ønsker vi å presentere lagets liv og virke.

Her publiseres nyhetsartikler om lagets aktiviteter gjennom året. Lagets mange grupper presenteres med fyldig informasjon. Nettsidene er i tillegg et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2016 viser at sidene er bra besøkt. Totalt har vi hatt 12 574 besøk med 46 126 sidevisninger. Dette er stabilt fra tidligere år. I år er det vårt lokalhistoriske online-leksikon «wikIDD» som topper besøksstatistikken, etterfulgt av fotogalleri og nyhetsartikler. Helt spesifikt er det to av våre faktabaserte artikler om AWF og Berby som er mest besøkt.

Det ble produsert 52 nyhetsartikler i 2016. Øvrige sider ble holdt oppdatert. Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår 952. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum. Her legger vi ut aktuell informasjon, etterlysninger, bilder o.l. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget. Vår Facebook-profil genererer mye trafikk til våre egne nettsider. Mange finner idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2017. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon.

Vi søker flere skriveføre personer som vil bidra med innhold og oppdatering av nettsidene.

For vårt nettbaserte lokalhistoriske leksikon «wikIDD» er vi spesielt interessert i gamle bilder, faktaopplysninger om gårder, steder, personer, næringsliv o.l. Har du noe å bidra med – ta kontakt! Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke og Anders Samuelsen.

24. januar 2017
Anders Samuelsen
Nettredaktør – idd.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *