Årsberetning for årboka 2016

Ida – Kulturbygd i grenseland 2016 ble trykket i 1000 eksemplarer og i farger. Den kom i salg til vanlig tid midt i november. Denne utgaven inneholder 24 artikler, og 24 forfattere har bidratt. Prisen er den samme som før, 250 kroner.

 I redaksjonskomiteen satt også dette året Tor Hafsrød (redaktør), Ulf Vidar Larsen (foto), Anne Britt Bjørk (skribent og korrekturleser), Ingrid Solheim (skribent og korrekturleser), Jens Bakke (lokalhistoriker) og John Solberg (skribent og koordinator for redaksjonskomiteen). Bjørn H. Jensen har også denne gangen hatt ansvaret for utforming og produksjon.

Forfatterne ble som vanlig invitert til ertesuppefest på Gamle Prestebakke i forbindelse med lanseringen. Anne-Brit Bjørk og Fleming Banzon fortalte om sine bidrag til boka. Spesielt i år var at 94 år gamle Thor Thanstrøm var til stede. Han har skrevet om Thanstrøms vedgassgeneratorer i årets utgave.

Salget av årboka har som vanlig gått bra. Dermed gir den også i år et godt tilskudd til lagets økonomi og bidrar samtidig til at Idds historie blir formidlet og bevart for ettertiden.

Tor Hafsrød
Redaktør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *