Vil du bli et mer aktivt medlem?

Historielaget har alltid plass til flere engasjerte medlemmer og det finnes oppgaver og tema som burde passe de fleste. Nå oppfordrer vi deg til å ta steget og bli mer med!

Idd og Enningdalen historielag er delt inn i komiteer med forskjellige innfallsvinkler til lokalhistorien. Vi har slektsgransking, kulturminner, årbokmedarbeidere, huskomite, mat- og serveringskomite m.m.Hele organisasjonen finner du på vår hjemmeside, idd.no.

Hvis det er noe område du som medlem kunne tenke deg å engasjere deg mer i, blir vi veldig glade. Det er mye arbeid som legges ned i alle komiteene, men det er fortsatt mye ugjort, og vi trenger flere aktive medlemmer. Vi har behov for både dere som er mest praktisk anlagt, og dere som har mer teoretisk bakgrunn.

Er det noe du har lyst til å være med på, eller er nysgjerrig på, ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *