Smultringer på Gamle Prestebakke

Vil du være med og bake smultringer? Hege Vold Jensen og Bjørg Hagen inviterer til bakedag på Gamle Prestebakke torsdag 26. november kl. 18.00. Ta med bestemor og barnebarna og bli med!

Jula nærmer seg – nå er det bare en måned igjen. Derfor er det på tide å komme igang med kakebaksten. Denne tordagskvelden forvandles biblioteket til et smultringbakeri, og Bjørg Hagen og Hege Vold Jensen er bakemestere for anledningen. De håper flere vil være med – julebakst er en hyggelig tradisjon for både unge og gamle.

Bakekvelden er åpen for alle, og du trenger ikke forkunnskaper eller medbrakt deig for å være med. Av hensyn til planleggingen av kvelden, ber vi deg likevel melde fra på forhånd at du kommer til Hege Vold Jensen, mobil 478 10 897.

Velkommen til en hyggelig førjulskveld! 

Hilsen bibliotekskomiteen på Gamle Prestebakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *