Livet ved Boksjøene

Torsdag 12. november kl. 19.00 inviterer historielaget til filmkveld på Gamle Prestebakke. Her blir det mulig å se et intervju med Jens Skauen og Leif Torgalsbøen. De to mennene bodde store deler av livet ved Boksjøene, og opplevde her krigen og flyktningtrafikken.

Det er Ånen Nøding som for noen tiår siden intervjuet de to eldre mennene på film. Filmen er nå digitalisert og vil vises på skjermen i Svenskestua. Rolf Arild Engebretsen vil også fortelle litt om mennene og om historie fra Ørskroken og Boksjøene. 

Filmkvelden arrangeres av historielagets bibliotekskomité, og biblioteket holdes åpent fra kl. 18-21. 

Velkommen!

Leif Torgalsbøen (1918-1991)
Jens Skaugen (1905-1992)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *