Idd og Enningdalen Historielags Fotogruppe – 2014

Fotogruppa har 2015 bestått av: Ingegerd Bø Jensen, Jan Erik Pettersen, Anders Johansson, Grete Lien Stegerød, Marit Bokerød Hansen, Tom Eilert Magnussen og Ulf Vidar Larsen.

Gruppa har i løpet av året mottatt og digitalisert gamle fotografier fra Idd og omegn. Vi har nå vel 200 bilder i arkivet.

Fotogruppa har som mål å bruke fotografier til dokumentasjon av kulturarven vår ved å:

a) Samle inn
b) Identifisere og dokumentere
c) Arkivere og sikre
d) Gjøre tilgjengelig for allmennheten o.s.v.

Fotogruppa i Idd og Enningdalen Historielag har i løpet av 2014 utgitt kalender for 2015. Vi hadde opplag på 1000 stk. som ble trykket og designet av Halden Prison Prints ved Halden Fengsel. Kalenderen har blitt godt mottatt i bygda med nesten utsolgt opplag.

Gruppa hadde en fotoutstilling med gamle bilder i stasjonsmesterens leilighet i forbindelse med sensommerstevne 2014. Fotogruppa har sitt tilholdssted på Prestebakke Jernbanestasjon II etg. og har møter hver 14. dag mellom kl 18.00 og 21.00. (Sjekk idd.no)

NB! Har du bilder eller album så ta kontakt med en av medlemmene i gruppa eller besøk oss på Prestebakke Jernbanestasjon. Det kan f.eks. være bilder som har med landbruk, forretningslivet og industrivirksomhet, steinhogger virksomheten, kommunikasjon, skoler og klassebilder, kirke og kirkelige handlinger o.s.v.

Idd, 17.01.2015
Ulf Vidar Larsen
Komiteleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *