Spillkveld på Gamle Prestebakke

Torsdag 27. mars kl. 18 kommer Aasmund Kaldestad til Gamle Prestebakke for å fortelle historien bak “Spillet om Fredriksten” – og for å gi deg et mini-kurs i brettspill.

Fikk du “Spillet om Fredriksten” i julegave? Har du problemer med å forstå hvordan det skal spilles? Fortvil ikke, for torsdag kommer spill-skaperen selv, Aasmund Kaldestad til Gamle Prestebakke.

Aasmund Kaldestad er mest kjent som sanger, bl.a. fra gruppa “Tenorane“, men han er også en lidenskapelig brettspiller (se bl.a. artikkel i Halden Arbeiderblad). Sammen med kona Marita Rognøy fikk han ideen til det nye spillet (se nok en artikkel i HA), som med navnet “Spillet om Fredriksten” ble lansert før jul i fjor og ble en stor salgssuksess.

Torsdag setter vi inn bordene i Svenskestua på Gamle Prestebakke, og her vil Aasmund fortelle og gi gode råd. Har du lyst til  å prøve spillet, er det selvsagt mulig. Ta gjerne med din egen julegave! Dette er et spill for ungdommer og voksne, der du samtidig kan lære litt om historien til Halden og Fredriksten.

Og med “Prestebakke Hovedgård” som en av spillets stasjoner er det på sin plass at brettspillet inntar Gamle Prestebakke.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi serverer kaffe og litt å bite i – velkommen!

Hilsen biblioteksgruppa på Gamle Prestebakke

Aasmund Kaldestad kommer til Gamle Prestebakke torsdag 27. mars kl. 18.00 for å fortelle om Fredrikstenspillet. Havenstrøm foto.
Spillet om Fredriksten – Sten for sten ble kampen vunnet. Forsiden på spill-esken med soldat tegnet av Ola Berglund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *