Kurs om geologi og landskapsutvikling

Nå har du muligheten til å lære såpass mye om geologi og landskaps-utvikling at du får et forbedret grunnlag til å forstå kulturlandskapet rundt deg. Historielaget inviterer til kurs for deg som er interessert i temaet.

Kurset henter bakgrunnstoff fra Idd og Enningdalen, fra andre deler av Halden, fra Østfold og fra den vide verden. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon. Påmeldingen skjer etter prinsippet om «først til mølla».

Om kurset:

Kurset vil bli holdt i lokalene til Høgskolen i Østfold på Remmen på onsdager med kursstart onsdag 12. februar 2014 kl. 18.00. Kurset har en ramme på 5 kurskvelder á 3 klokketimer med unntak av siste kurskveld på 5 klokketimer. Planlagte datoer er i tillegg 12. mars, 19. mars, 7. mai, og 21. mai. Kurslærer er førstelektor Steinar Wennevold og kurset vil bestå av forelesninger, praktiske øvelser og ekskursjoner. Ekskursjoner i Haldenområdet med Idd/Enningdalen er planlagt gjennomført de 2 siste kurskveldene. Ekskursjonen 21. mai må påregnes å starte kl. 17.00.

Materiell og kursavgift

Kursavgiften er satt til 300 kr. for å dekke innkjøp av kartbladet ”Iddefjorden” og kvartærgeologisk kart Halden. Du vil også få utlevert annet undervisningsmateriell som artikkelen ”Landformene i Østfold” (2002) av Tormod Klemsdal. Kart og øvrig kursmateriell får kursdeltakere beholde etter fullført kurs.

Påmelding:

Kan du tenke deg å være med på kurset, må du vende deg til John Ljøner Andersen pr. sms/telefon 900 79 574 så snart som mulig. Påmelding vil skje fortløpende fram til kurset eventuelt er fulltegnet med 15 deltakere. De som har meldt seg på vil senest få melding om kursplass 8. februar 2014. Ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *