Klokkerstøttene er malt opp

I fjor fikk historielaget tilskudd fra Sparebankstiftelsen Halden til å sette i stand monumentene over klokker Ole Svendsen Bakke på Kirkebøen og ved Idd kirke. Nå er støttene vasket og inskripsjonene malt opp.

De som har stått for arbeidet, er Kenneth Hemmestad og Tor Willy Bakken fra Stenservice Østfold. Her bringer vi bilde fra støtta ved Idd kirke, som er fra 1846 og dermed er et av de eldste krigsminnesmerker i distriktet.

Les mer om monumentene og gaven fra Sparebankstiftelsen Halden

Kenneth Hemmestad fra Stenservice Østfold maler opp inskripsjonen på monumentet ved Idd kirke.
Kenneth Hemmestad til venstre og Tor Willy Bakken svinger penselen ved inskripsjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *