Fulltegnet kurs om geologi og landskapsutvikling

Med god hjelp av førstesideoppslag i Halden Arbeiderblad ble kurset i geologi og landskapsutvikling fulltegnet på rekordtid! Vil du stå på venteliste, har du likevel fortsatt anledning til å melde din interesse.

Lær om geologi og landskaps-utvikling – da får du et forbedret grunnlag for å forstå kulturlandskapet rundt deg. Historielaget arrangerer kurs for deg som er interessert i dette temaet.

Kurset henter stoff fra Idd og Enningdalen, fra andre deler av Halden, fra Østfold og fra den videre verden. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Om kurset:

Kurset vil bli holdt i lokalene til Høgskolen i Østfold på Remmen med kursstart onsdag 27.2. 2013 kl. 18.00. Kurset har en ramme på 5 kurskvelder á 3 klokke-timer. Kurset vil bli gjennomført på onsdager. Planlagte datoer er 13.3, 20.03, 24.4, og 22.5. Kurslærer er førstelektor Steinar Wennevold og kurset vil bestå av forelesninger, praktiske øvelser, gruppearbeid og ekskursjon. Ekskursjonen er planlagt gjennomført i området Idd/Enningdalen den siste kurskvelden.

Kursavgift

Kursavgiften er satt til 200 kr. for å dekke innkjøp av kartbladet ”Kornsjø” og kvartærgeologisk kart Halden, samt annet undervisningsmateriell som artikkelen ”Landformene i Østfold” (2002) av Tormod Klemsdal. Både kartbladene og annet materiell får kursdeltakere beholde etter kurset.

Påmelding:

Kurset er fulltegnet, men hvis du ønsker, kan vi sette navnet ditt på venteliste. I såfall kan du kontakte John Ljøner Andersen på e-post: johand@halden.net.

Utsnitt av kart over Smaalensbanen fra 1884.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *