Årsberetning 2011 for Slektsgranskergruppen

I løpet av våren 2011 hadde slektforskergruppa 7 møter. 2 av disse møtene var åpne for publikum, og det var bra frammøte på disse.

I løpet av våren 2011 hadde slektforskergruppa 7 møter. 2 av disse møtene var åpne for publikum, og det var bra frammøte på disse. Personellet i slektforskergruppa har på alle møtene møtt opp fulltallige. Vi har måttet trykke opp en del hefter på grunn av etterspørselen.

På vårparten bestemte vi oss for å begynne på et nytt prosjekt. Valget falt på Signebøen-gårdene. Vi delte oss inn i 3 grupper, som omhandlet hver vår gård.

I løpet av vårparten så bidro slektforskergruppa også med hjelp til 6 personer som sendte henvendelsene via e-post.

I høst har vi slektforskere har vært på loftet 8 kvelder, deriblant 2 åpne dager. Spesielt den ene åpne dagen hadde vi mye besøk. Som vanlig var det mye aktivitet og mye folk på loftet under Sensommerstevnet. Slektforskergruppa har gjennom høsten hjulpet 5 personer via e-post henvendelser.

Det har blitt solgt flere bøker i perioden. Vi jobber fortsatt med et kurs som omhandler Signebøen-gårdene. I løpet av våren blir dette materialet om utgitt i hefte for salg.

For slektforskergruppa
Åshild Jensen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *