Årbok og ertesuppe

2009-utgaven av ”Ida” er kommet, og lørdag 14. november feiret Idd og Enningdalen Historielag årboka og dens forfatterne på Gamle Prestebakke.

Her ble også forfatterhonoraret utdelt, i form av et eksemplar av Ida og en porsjon ertesuppe. Suppeserveringen i den gamle gjestgiverstua har blitt en fast tradisjon, og denne gangen møttes i alt 40 forfattere, fotografer og årbokarbeidere til ertesuppefesten.

Årets bok er niende utgave siden 2001. I løpet av disse årene har 130 forskjellige forfattere vært engasjert, og de har samlet skrevet godt og vel 1000 årboksider. Årets bok kan skilte med 25 forfattere, med et par generasjoners spenn fra den eldste, Kjeld Magnussen, som skriver om veier og gamle kart, til den yngste, Trine Høistad, som skriver barndomsminner fra 1990-tallet.

Årbokforfatterne foran Gamle Prestebakke. Fra venstre: John Solberg, Anne-Brit Bjørk, Odd Finholt, Oddvar Rakeng, Ingrid Torheim, Ivar Nilsen Klevmo, Tore Paulsen-Næss, Jens Bakke, Ivar Bjørndal, Jorun Berger, Tor Hafsrød, Ingrid Solheim, Knut Magnussen, Erling Günther, Kjell Halvorsen, Kari Stumberg, Adrian Røed Østby, Unni Nøding, Erna Moen, Kjeld Magnussen, Sveinung Moen, Hans Røed, Kåre Gribsrød og Anne Sætre Jensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *