idd.no – Nytt nett for historielaget!

Etter lengre tids planlegging og innhenting av informasjon kan endelig historielaget presentere sine nye internettsider.

Ved nyttår overtok historielaget domenet – idd.no – fra Tor-Finn Aunevik. En flott nettadresse, som burde være enkelt å huske for de fleste.

Historielaget har vært på nett tidligere, men disse sidene har dessverre ikke blitt fulgt opp. Nå håper vi på en ny giv som kan bidra til bedre kommunikasjon mellom historielaget og medlemmene. Samtidig håper vi at flere skal fange interessen for bygdas historie og bli medlemmer.

Det er Anders Samuelsen som har tatt på seg oppgaven med å være webmaster. Noen kjenner kanskje igjen navnet fra haldenkort.net, som han også er webmaster for. Anders er medlem av historielaget og ivrig samler av postkort fra Halden-distriktet. Anders bor for tiden i Slovakia, sammen med sin samboer, og studerer informasjonsbehandling ved Høgskolen i Sør-Trøndelag som fjernstudent.

Og være webmaster for historielaget er en ypperlig måte å praktisere faget og å være aktivt historielagsmedlem mens man er mange mil unna Idd og Enningdalen.

Vanligvis har en webmaster ansvaret for de tekniske løsningene for nettstedet. I tillegg lover Anders å henge over styret og komitélederne for å få ut informasjon om hva som skjer i laget, slik at informasjon når ut til flest mulig. Men vi håper også på hjelp fra leserne. Skulle du ha informasjon om Idd og Enningdalen som kunne passe på disse sidene, tips til forbedringer eller oppdager feil, mottar gjerne en e-post fra deg.

Foruten å være en side med informasjon om laget og hva de driver med, håper vi også å kunne presentere noe av den rikholdige historien Idd har å by på. Idd.no skal ikke overta for årbøker e.l., men blir et supplement til historielagets trykte publikasjoner.

Anders Samuelsen jobber med historielagets nye nettsider på sitt hjemmekontor i Bratislava.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *