Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen.

Komiteen har også i 2017 vært uten leder. Siden historielaget forsøker å ha en eller annen form for servering på alle sine møter, er dette en utfordrende situasjon. Som regel finnes det hjelp å hente til kjøkkentjeneste og servering blant medlemmene, men vi har i større grad enn tidligere funnet det nødvendig å kjøpe inn ferdig mat. Leder og nestleder har stått for administreringen av komiteen.

De tyngste løftene for komiteen har vært Sensommerstevne, Julemøte og Boklanseringen. Våre fremste støttespillere i året som har gått har vært Ingebjørg Lindahl, Jarle Heed, Inger-Lise og Arne Signebøen.

Hvis ikke situasjonene endrer seg må vi kanskje vurdere å gjennomføre en del arrangementer uten mat og servering i fremtiden.

 Eivind Løvås

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *