Rapport fra Bibliotekskomiteen 2016

Bibliotekskomiteen har i 2016 bestått av Steinar Løberg, Arnfred Antonsen, Hege Vold Jensen, Eivind Nygaard, Jarle Heed, Hans Kristian Mjølnerød, Astrid Lie, Bjørg Hagen, Unni Nøding, Rolf Arild Engebretsen og Jens Bakke.

 Biblioteket på Gamle Prestebakke er åpent vinter, vår og høst om torsdagskveldene fra kl. 18 til 21. Til gjengjeld bevilger vi oss en lang sommerferie. Rolf Arild Engebretsen har vært trofast fyrbøter så det er godt og varmt å besøke Prestebakke på torsdagene.

Komiteens oppgaver har er ikke bare å stå for bokutlånet, som ikke er veldig stort, men også å sørge for at biblioteket er et fast møtepunkt på Prestebakke. I løpet av året som er gått, har komiteen arrangert strikkekafé og bakekvelder, og det har vært filmframvisning av Boksjøfilmen – med godt besøk! Vi har også stått for det praktiske ved to bokkvelder på Idd Bygdehus: I mars fortalte Svein Syversen om sine Fjella-bøker, og i oktober presenterte Frank Hugo Jensen sin nye bok om ”Halfvard Bryngesson og hans etterkommere” med Rolf Arild Engebretsen som intervjuer, og med illustratør Roy Nordbakke som medforteller. 28. januar 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *