Mat- og serveringskomiteen

Mat- og serveringskomiteen har hovedansvaret for servering under historielagets ulike arrangementer. De store løftene for komiteen er bl.a. Sensommerstevne, førjulsgilde og boklanseringen.

Kontaktperson/leder for komiteen:

Harald Borger Thorby

Artikler fra arkivet
Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen (16.02.2019)
Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen. (07.02.2018)
Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen (03.02.2017)
Arrangementskomiteen gjennom 2015 (07.02.2016)
Arrangementskomiteen gjennom 2014 (16.02.2015)
Arrangementskomiteen 2013 (11.02.2014)

Hva skjer?

01.07 Pga Korona er våre arrangement avlyst/utsatt

Tre siste

Årsberetning for 2020
Idd og Enningdalen Historielags årsberetning for 2020
Les mer (11.03.2021)

Innkalling til årsmøte
Kjære medlemmer av Idd og Enningdalen Historielag - Det inviteres til årsmøte torsdag 25. mars.
Les mer (11.03.2021)

ÅRSMØTET 2021 - Saksliste
Saksliste
Les mer (10.03.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,