Velkommen til vandring - Natur og kultur i Berbys spennende landskap.

Av: Svein Norheim, Publisert: 21.09.2020

Søndag 27. september inviterer Idd og Enningdalen Historielag til høstens siste vandring.

Vi møtes på P-plass ved innkjøringa til Berby kl. 11.

Vi vandrer i et fantastisk natur- og kulturområde i Berby-landskapet: Laksefiske og ålefiske, perlemusling, varmekjære løvtrær og fugleliv, tømmerfløting, sagbruk, stenindustri og hagebruk.

Vandringen varer ca. 4 timer. Ta på godt fottøy og ha med mat og drikke.

Ansvarlige på turen: Ulf Vidar Larsen og Svein Norheim. Arnfred Antonsen forteller om Berbys rike natur. Kontakt: Svein Norheim, tlf.: 47377717

På grunn av Korona-pandemien må alle deltakere registreres med navn og telefonnummer. Dette blir registrert ved oppmøte. Husk 1-meteren - eller som det sies "sosial distanse"!

Velkommen til hyggelig vandring!


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

Sommer- og høstprogram
Etter en vinter og vår preget av korona drar historielaget forsiktig i gang med noen aktiviteter i sommer og til høsten. Sensommerstevnet er dessverre avlyst, men vi håper å få til et høstmarked litt senere på høsten.
Les mer (09.06.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,