Historielaget i digitale kanaler i 2019

Av: Anders Samuelsen, Publisert: 16.02.2020

Historielaget presenterer sitt liv og virke på egne nettsider og i sosiale medier.

På idd.no publiserer historielaget forløpende nyhetsartikler om lagets mange aktiviteter. Lagets mange grupper presenteres med fyldig informasjon og nettsidene er et viktig forum for å presentere noe av bygdas rikholdige historie.

Statistikken for 2019 viser at sidene er bra besøkt. Totalt har vi hatt 13 804 besøk med 79 787 sidevisninger. Det er fotogalleriet og wikIddsom er best besøkt. De 36 nyhetsartiklene som ble produsert i løpet av 2019 er også bra besøkt. Nettsidene genererer nye medlemmer og salg av diverse publikasjoner.

Historielaget er på «Sosiale medier» via Facebook. Her får vi stadig flere følgere og antallet var ved nyttår1306. Facebook er en god plattform for kommunikasjon med publikum og medlemmer. Her legger vi ut aktuell informasjon. Aktiviteten på Facebook skaper liv og røre rundt historielaget og genererer trafikk til våre egne nettsider. Mange finner idd.no via Facebook!

Våre nettsider og Facebook-profil vil være under kontinuerlig utvikling også i 2020. Sidene skal holdes oppdatert med lagets liv og virke, samt lokalhistorisk informasjon.

Nettredaksjonen består for tiden av Jens Bakke (jens.bakke@idd.no) og Anders Samuelsen (nettredaktor@idd.no).

Har du noe å bidra med må du gjerne ta kontakt!

12. januar 2020
Anders Samuelsen Nettredaktør – idd.no


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

Sommer- og høstprogram
Etter en vinter og vår preget av korona drar historielaget forsiktig i gang med noen aktiviteter i sommer og til høsten. Sensommerstevnet er dessverre avlyst, men vi håper å få til et høstmarked litt senere på høsten.
Les mer (09.06.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,