Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen.

Av: Eivind Løvås, Publisert: 07.02.2018

Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen.

Komiteen har også i 2017 vært uten leder. Siden historielaget forsøker å ha en eller annen form for servering på alle sine møter, er dette en utfordrende situasjon. Som regel finnes det hjelp å hente til kjøkkentjeneste og servering blant medlemmene, men vi har i større grad enn tidligere funnet det nødvendig å kjøpe inn ferdig mat. Leder og nestleder har stått for administreringen av komiteen.

De tyngste løftene for komiteen har vært Sensommerstevne, Julemøte og Boklanseringen. Våre fremste støttespillere i året som har gått har vært Ingebjørg Lindahl, Jarle Heed, Inger-Lise og Arne Signebøen.

Hvis ikke situasjonene endrer seg må vi kanskje vurdere å gjennomføre en del arrangementer uten mat og servering i fremtiden.

 Eivind Løvås


Tre siste

Kulturvandringer sommeren 2020
Også denne sommeren inviterer lag og foreninger i Halden, deriblant Idd og Enningdalen Historielag, til kulTURvandringer torsdagskvelder kl. 18.00. Her blir vi kjent med lystgårder, industrihistorie, diktere, kirkesteder og mye mer. Vandringene er gratis og åpne for alle.
Les mer (08.07.2020)

Sommer- og høstprogram
Etter en vår preget av korona åpner også historielaget forsiktig opp med flere vandringer i sommer og til høsten. Sensommerstevnet og Julegildet er dessverre avlyst
Les mer (29.06.2020)

Kronerulling for nabotomta til Annestua
Årsmøte vedtok å fullføre kjøpet av nabotomta til Annestua. P.g.a. bortfall av inntekter ber vi nå medlemmer og andre støttespillere om å bli med på et spleiselag for kjøpet av tomta.
Les mer (25.06.2020)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2020
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,