Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen.

Av: Eivind Løvås, Publisert: 07.02.2018

Årsrapport fra Mat- og serveringskomiteen.

Komiteen har også i 2017 vært uten leder. Siden historielaget forsøker å ha en eller annen form for servering på alle sine møter, er dette en utfordrende situasjon. Som regel finnes det hjelp å hente til kjøkkentjeneste og servering blant medlemmene, men vi har i større grad enn tidligere funnet det nødvendig å kjøpe inn ferdig mat. Leder og nestleder har stått for administreringen av komiteen.

De tyngste løftene for komiteen har vært Sensommerstevne, Julemøte og Boklanseringen. Våre fremste støttespillere i året som har gått har vært Ingebjørg Lindahl, Jarle Heed, Inger-Lise og Arne Signebøen.

Hvis ikke situasjonene endrer seg må vi kanskje vurdere å gjennomføre en del arrangementer uten mat og servering i fremtiden.

 Eivind Løvås


Tre siste

Baking av flatbrød og lefser
Fra våre venner i Berg, Rokke og Asak Historielag har vi fått invitasjon til bakekurs
Les mer (13.09.2018)

Tusen takk!
Historielagets leder takker alle involverte i helgens sensommerstevne.
Les mer (03.09.2018)

Glimt fra sensommerstevne
Årets sensommerstevne ble arrangert i helgen og folk koste seg i sensommervarmen. Her er noen glimt fra Gamle Prestebakke.
Les mer (02.09.2018)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Rydd i skuffer og skap, på loft og i kjeller! Nå samler vi lopper til vårt sensommerstevne 1. og 2. september. Skrot for noen er gull for andre!
Send en post til for å avtale levering eller henting.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2018
Leder: Kari Stumberg Omholt, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,