Åpne kvelder hos slektsforskerne

Av: Kari Stumberg Omholt, Publisert: 04.09.2017

Slektsforskerne i historielaget starter opp høstsesongen 2017 og inviterer til åpent loft annenhver tirsdag utover høsten.

Slektsforskerne i Idd og Enningdalen Historielag har møte på Gamle Prestebakke annen hver tirsdag fra og med tirsdag 5. september.

Alle møtene er fra 1800 til 2100 og er åpne. Det betyr at hvis du ønsker hjelp til slektsforsking er du velkommen. Det er ingen betingelse å være medlem i historielaget.

Kontaktperson: Kari Stumberg Omholt tlf 951 79 848.


Trenger du hjelp til å grave i gamle kirkebøker eller andre slektshistoriske nøtter? Da er du velkommen til loftet på Gamle Prestebakke


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,