Årsberetningen for 2015 Slektsforskergruppen

Av: Åshild Jensen, Publisert: 07.02.2016

Vi har hatt 15 sammenkomster i år, fordelt på 8 på vårparten og 7 på høsten. Av disse var det 4 som var åpne dager. Sensommerstevnet lokket som vanlig mye mennesker. Var en del folk innom loftet disse dagene, men pågangen kunne gjerne vært større.

I 2015 utga vi et hefte som omhandlet Kirkebøen Vestre og Gribsrød gårdene. Heftet var på 87 sider, fordelt på mye historikk og mange flotte bilder.

De som har bidratt i slektsforskergruppen i år er: Gunvor og Knut Brække, Inger Lise og Arne Signebøen, Kjell Gribsrød, Kåre Gribsrød, Thor Signebøen, Randi Engen, Stein Gjerløw, Jon Stumberg og Åshild Jensen.

For slektsforskergruppen
Åshild Jensen.


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,