Smultringer på Gamle Prestebakke

Av: Jens Bakke, Publisert: 22.11.2015

Vil du være med og bake smultringer? Hege Vold Jensen og Bjørg Hagen inviterer til bakedag på Gamle Prestebakke torsdag 26. november kl. 18.00. Ta med bestemor og barnebarna og bli med!

Jula nærmer seg - nå er det bare en måned igjen. Derfor er det på tide å komme igang med kakebaksten. Denne tordagskvelden forvandles biblioteket til et smultringbakeri, og Bjørg Hagen og Hege Vold Jensen er bakemestere for anledningen. De håper flere vil være med - julebakst er en hyggelig tradisjon for både unge og gamle.

Bakekvelden er åpen for alle, og du trenger ikke forkunnskaper eller medbrakt deig for å være med. Av hensyn til planleggingen av kvelden, ber vi deg likevel melde fra på forhånd at du kommer til Hege Vold Jensen, mobil 478 10 897.

Velkommen til en hyggelig førjulskveld! 

Hilsen bibliotekskomiteen på Gamle Prestebakke


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

Sommer- og høstprogram
Etter en vinter og vår preget av korona drar historielaget forsiktig i gang med noen aktiviteter i sommer og til høsten. Sensommerstevnet er dessverre avlyst, men vi håper å få til et høstmarked litt senere på høsten.
Les mer (09.06.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,