Kurstilbud: Fotokurs

Av: Ulf Vidar Larsen, Publisert: 28.07.2012

Nå har du muligheten til å lære grunnleggende kamerateknikk og fotografering. Historielaget inviterer til fotokurs.

Kurstilbud

Fotokurs - grunnleggende kamerateknikk og fotografering
Et kurs tilrettelagt for interesserte i kunnskap om fotografering til bruk i arbeid med kulturminneregistrering. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon

fotokurs

Om kurset:

Oppstart av kurset skjer i historielagets lokaler på Prestebakke 24. september 2012 kl. 18.00. Kurset har en ramme på 4 kursdager á 3 timer i løpet av høsten 2012. Dag og tid for øvrige kursdager bestemmes i tilknytning til den første kursdagen. Kurslærer er fotograf Anders Johansson. Leder for kurset er Ulf Larsen.

Kursavgift

Kursavgiften vil bli minimum 350 kr med 10 kursdeltakere og maksimum 500 kr. med 4 kursdeltakere. Avgift og betaling avklares den første kurskvelden.

Påmelding:

Kan du tenke deg å være med på kurset, må du vende deg til Ulf Larsen på e-post: eller telefon/mobil: 69196282/ 995 08 381 innen 10. september 2012. Ulf kan gi deg nærmere informasjon om rammene rundt kurset. Påmelding vil skje fortløpende fram til kurset eventuelt er fulltegnet med 10 deltakere.


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

Sommer- og høstprogram
Etter en vinter og vår preget av korona drar historielaget forsiktig i gang med noen aktiviteter i sommer og til høsten. Sensommerstevnet er dessverre avlyst, men vi håper å få til et høstmarked litt senere på høsten.
Les mer (09.06.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,