Årsberetning 2011 for Slektsgranskergruppen

Av: Åshild Jensen, Publisert: 01.02.2012

I løpet av våren 2011 hadde slektforskergruppa 7 møter. 2 av disse møtene var åpne for publikum, og det var bra frammøte på disse.

I løpet av våren 2011 hadde slektforskergruppa 7 møter. 2 av disse møtene var åpne for publikum, og det var bra frammøte på disse. Personellet i slektforskergruppa har på alle møtene møtt opp fulltallige. Vi har måttet trykke opp en del hefter på grunn av etterspørselen.

På vårparten bestemte vi oss for å begynne på et nytt prosjekt. Valget falt på Signebøen-gårdene. Vi delte oss inn i 3 grupper, som omhandlet hver vår gård.

I løpet av vårparten så bidro slektforskergruppa også med hjelp til 6 personer som sendte henvendelsene via e-post.

I høst har vi slektforskere har vært på loftet 8 kvelder, deriblant 2 åpne dager. Spesielt den ene åpne dagen hadde vi mye besøk. Som vanlig var det mye aktivitet og mye folk på loftet under Sensommerstevnet. Slektforskergruppa har gjennom høsten hjulpet 5 personer via e-post henvendelser.

Det har blitt solgt flere bøker i perioden. Vi jobber fortsatt med et kurs som omhandler Signebøen-gårdene. I løpet av våren blir dette materialet om utgitt i hefte for salg.

For slektforskergruppa
Åshild Jensen.


Tre siste

Slektsgranskerne i gang igjen
Etter ett langt korona-opphold møtes slektsgranskerne igjen.
Les mer (06.09.2021)

   

Bli medlem!

Medlemskap i historielaget koster kun 200 kr. pr. år. (300 kr. for par). Du støtter opp om laget og får innflytelse på dets virksomhet.

Innmeldingsskjema finner du her.

Grasrotandel

Spiller du Lotto eller andre spill fra Norsk Tipping? Har du spillerkort? Da må du huske å benytte deg av Grasrotandelen!

Les mer

Tipset!

Fotogruppa digitaliser bilder fra Idd og omegn. Vi oppfordre alle til å finne frem album og bilder, gjerne med historien bak bildet, og sende til oss på . Ta gjerne kontakt med fotogruppa, så hjelper vi med digitalisering.

Idd herred

"Intet Præstegjeld i hele Norge, og neppe i noget andet Rige, har en saadan besynderlig og hæderlig Beliggenhed som just dette, thi næsten rundt om, eller i det mindste paa dets fleeste Sider, indesluttes det af Kongeriget Sverige"
Fra topograf og kaptein E. Hoffs beskrivelse av Idd i 1792.

Facebook!

Idd og Enningdalen Historielag, Postboks 11, 1761 Halden
Copyright © Idd og Enningdalen Historielag - 2009-2021
Leder: Svein Norheim, | Nettredaktør: Anders Samuelsen,